I mali stambeni prostori mogu biti super funkcionalni i estetski privlačni!

Rušenjem zidova dobili smo otvoreni koncept predviđen za kuhinju i dnevni boravak.

U samo dvadesetak kvadrata nalazi se ulazni prostor sa malom garderobom, dnevna soba, te kuhinja s poluotokom koji služi kao blagovaonski dio s velikim hladnjakom, pećnicom, pločom za kuhanje, perilicom i s puno gornjih elemenata za odlaganje.
Nakon definiranog tlocrta izradili smo 3d vizualizaciju prostora u dvije opcije, a klijentu se svidjela ova koju vam predstavljamo. Prevladavaju svjetlo siva i bež boja, antracit kao kontrast, plava boja samo u naglascima na pločicama, te kao detalj u dnevnoj sobi na tepihu i i jastucima.
Kuhinja se radi od Egger iverala u svjetlo sivoj boji, a kao akcent dodaje se antracit boja. Radna ploča je H1181, drvni iveral koji daje toplinu hladnim sivim nijansama. Sve podižu pločice Iris keramike na jednom zidu, dimenzija 20x20 cm, dok je na drugom zidu sivo bež pločica dimenzija 120x60 cm. Gornji elementi su skroz do stropa i na taj način je dobro iskorišten prostor. Poluotok je širine 90 cm i služi kao blagovaonski stol iznad kojeg su visilice od crne metalne žice, a isti dizajn nalazi se u metalnim nogama poluotoka.
Boje zidova su bijela i bež boja koja sve utopli, a veliko ogledalo vizualno povećava prostor.
Dnevni boravak je relativno mali sa dvosjedom i TV zidom. Tu je svoje mjesto našla zidna lampa koja svijetli u dva smjera. Indirektna rasvjeta za ugođaj nalazi se u ploči koja drži TV.

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.