Kuća u Čakovcu

Uređenje interijera obiteljske kuće u Čakovcu krenulo je od izrade nekoliko tlocrtnih rješenja, a po najboljem počela je izrada 3d vizualizacija.

U prizemlju smo iskoristili niše za ugradbene ormare. Veliko ogledalo smješteno unutar štukatura daje dubinu prostoru.
Konzolna klizna vrata vode u prostrani open space, gdje je svoje mjesto našao i kamin na drva. Kuhinja nema gornjih elemenata jer ima dovoljno mjesta za stvari u otoku. Na katu su smještene tri spavaće sobe i prostrana kupaonica. Glavna spavaća soba ima walkin ormar sa puno polica te stolićem za šminkanje. Na zidu iza kreveta je tapeta nježnih boja. U kupaonici je pored kade mjesto našla tuš kabina, te ormarić sa dvostrukim umivaonikom. Dječja soba je pravi mali dragulj i namještena je za trogodišnjaka.
Dizajn interijera je moderan, namještaj je jednostavnih linija od vrlo kvalitetnog materijala.

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.