Stan Tuškanac, Zagreb

Open space idealan je za otvorenu kuhinju koju smo smjestili na istočnoj strani stana sa željom da naša klijentica pije kavu sa prvim jutarnjim zrakama sunca.

stan tuskanac 26

Želja klijentice bila je da kuhinja bude funkcionalna i jednostavna. Naglasak je na kuhinjskom otoku s kuhalom i sa povišenim dijelom za kojim se sjedi.
Odlučili smo se za visoko kvalitetnu kuhinju sa vrhunskim okovima i uređajima. Bijele sjajne fronte bez ručkica u kombinaciji s drvenom radnom pločom i istom zidnom oblogom daju toplinu, jednostavnost i eleganciju. Kućanski uređaji su sofisticirani i u bijeloj boji.
Kao posebnost ove suvremene kuhinje možemo istaknuti zonu za pripremanje toplih napitaka.

stan tuskanac 03
Kamin sa otvorenim ložištem smješten je centralno i daje veliku važnost ovom prostoru. Ložište je jednostavno i moderno. Kamen travertin postavljen je oko ložišta s prednje strane, a način na koji je postavljen daje kaminu jednostavan i klasičan izgled.

hodnik

Uređenje hodnika uvijek je izazov  s obzirom da su hodnici uski prostori. U ovom hodniku trebalo je smjestiti garderobni ormar i ormar za cipele te sakriti ormar za struju. Napravili smo plitki ormar, proteže se od poda do stropa, a izveden je u sjajnom bijelom iveralu. Fronte se otvaraju na pritisak pa nema ručkica koje bi smetale pri prolasku. Prekidač za svjetlo smješten je uz vrata pa smo projektirali otvor s te strane kako bi mogli nesmetano upravlajti prekidačem a otvor je poslužio kao odlagalište za ključeve i ostale sitne stvari. Nasuprotni zid  obojan je u svjetlo sivu boju koja se pojavljuje kao light motiv u cijelome stanu. Cijeli izgled hodnika podiže ogledalo sa reljefnim sivo-srebrnim okvirom.

 

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.