Moderna kuća, Sv. I. Zelina

Uređenje ovog interijera krenulo je od kuhinje. Detaljno smo razradili pozicije svih kuhinjskih aparata i napravili nekoliko 3d vizualizacija.

Po odabranoj našli smo odgovarajući iveral u Iverpanu i kuhinja je napravljena po mjeri. U otok smo ugradili hladnjak za vina. Barske stolice su tu dale svoj pečat.
Stol i stolice su Cattelan odabrane u Artinterijeri. Postolje stola je metalno, a ploča drvena i ima mogućnost proširenja.
U sve se je lijepo uklopio dnevni boravak u kojem dominira kamin te kutna garnitura.
Samostojeće stepenište vodi na kat na kojem se nalaze četiri spavaonice sa svojim kupaonicama. Najviše pažnje pri uređenju posvetili smo najvećoj kupaonici gdje smo projektirali postolje za umivaonike, te ormarić iza kade koji služi kao spremište.

 

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.