Dizajn interijera stana u novogradnji

Trosoban stan, novogradnja s pogledom na Park mladenaca trebao je krenuti u izgradnju i klijenti su dobili mogućnost odabira podnih obloga, te nekih manjih izmjena tijekom gradnje stana. Na vrijeme smo napravili kompletan dizajna stana u 3d vizualizaciji i krenuli s odabirom materijala.

Odmah je dogovoreno da se sav namještaj radi po mjeri. Odabrana je paleta boja koju čine siva, antracit, topla boja drva, te detalji u crnoj i plavoj boji.

Na samom ulazu u izuzetno malom i uskom hodniku smjestili smo vješalicu, prostor za cipele i sitne stvari, te veliko ogledalo koje vizualno povećava prostor.

Mali toalet je ujedno i praonica, tu se nalaze zanimljive zidne pločice koje imitiraju letvice drva.

Središnji dio stana čini pravilan open space s kuhinjom, blagovaonicom i dnevnom sobom. Tlocrtno je raspored bio definiran i tu se nije moglo ništa puno mijenjati. Velika kuhinja s poluotokom na kojem je podgradni sudoper, te dodan šank za sjedenje, čini središnji dio ovog prostora. Kako bi malo vizualno odvojili kuhinju dodali smo spušteni strop sa zanimljivom rasvjetom, kako bi ga još dodatno naglasili. Blagovaonski stol je okrugli, promjera 110 cm i ne zauzima puno mjesta. TV zona je jednostavnog dizajna s otvorenim vertikalnim policama.

Najveselija je dječja soba s vedrom tapetom. Ormar je od poda do stropa i sa svojim bijelim frontama „glumi“ zid, te nije nametljiv. Samo se ističe jedna uzdužna otvorena polica u drvnom iveralu.

Spavaća soba na kraju stana ima odličan raspored. U centru je veliki bračni krevet s uzglavljem od drvnog iverala na koji su montirani noćni ormarići. Iznad se nalazi decentna tapeta. Najposebniji izgled ovoj sobi daje veliko ogledalo kod radnog/toaletnog stola. U njemu se oslikava cijela soba, a otvorena polica u desno uglu zaokružuje cijelu priču.

Kupaonica je vrlo funkcionalna s puno mjesta za odlaganje. Ovdje smo jako dobro iskoristili svaki centimetar zida na kojem je umivaonik. Tu se nalaze ladice, ormar za ručnike, izvlačna košara za prljavo rublje i dosta otvorenih polica. Veliko ogledalo vizualno povećava kupaonicu.

3dA instagram

O nama

3dA Dizajn bavi se dizajnirajem interijera. Iza nas su uspješni projekti uređenja privatnih stambenih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pri dizajniranju vodimo računa da prostor bude funkcionalan i estetski privlačan. Vodimo se pravilima struke, poštujemo želje i potrebe naših klijenata kako bi se oni u tom prostor osjećali ugodno. Pratimo svjetske trendove uređenja interijera i posjećujemo sajmove.

Iz našeg bloga

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali naše web stranice. Nastavkom korištenja stranica potvrđujete da se slažete s time.